Pracovní listy 1. ročník
3.
Hodnocení zboží -
spotřebitelská hodnota, jakost
4.
Metrologie a metrologická kontrola
5.
Řízení jakosti v ČR -
normalizace, zkušebnictví, inspekce
7.
Úloha
státu, výroby a spotřebitele v oblasti jakosti
8.
Škodlivé
vlivy působící na zboží ve sféře oběhu
10.
Konzervace
11.
Složení
poživatin - živiny
14.
Živiny - tuky
16.
Obiloviny
17.
Mlýnské
výrobky
18.
Těstoviny
19.
Pekařské výrobky -
rozdělení
20.
Pekařské
výrobky - značení
22.
Med
23.
Škroby
25.
Ovoce
tuzemské
26.
Ovoce
exotické
27.
Ovoce - přehled
exotických plodů
28.
Ovoce
- konzervované výrobky
30.
Zelenina košťálová a
listová
31.
Zelenina
- brambory, houby
32.
Zelenina
- konzervované výrobky
33.
Káva
34.
Čaj
35.
Kávoviny
a kakao
36.
Čokoláda a čokoládové
cukrovinky
37.
Koření
38.
Ocet
39.
Hořčice
40.
Sůl
41.
Vejce
44.
Maso -
drůbež
45.
Maso -
zvěřina
47.
Masné
výrobky
50.
Nealkoholické
nápoje - vody
51.
Nealkoholické
nápoje ovocné a ochucené
53.
Víno
54.
Obrazové přílohy 1. ročník
3.
Řízení jakosti
v ČR - normalizace, inspekce, zkušebnictví
5. Obaly
6.
Konzervace
7.
Poživatiny – výživová
hodnota, trvanlivost
8.
Živiny
9.
Obiloviny
10.
Mlýnské výrobky
12.
Pekárenské výrobky -
rozdělení
13.
Pekárenské výrobky -
značení
14. Těstoviny
15.
Med
16.
Škroby
17.
Ovoce
18.
Ovoce - konzervované
výrobky
19.
Zelenina
20.
Káva
21. Čaj
22.
Kakao a kávoviny
24.
Čokoláda a čokoládové
cukrovinky
25.
Koření
26.
Koření a sůl
27.
Ocet
28.
Hořčice
29.
Sůl
30.
Vejce
33.
Tuky
34.
Víno
Pracovní listy 2. ročník
1.
Mýdla
4.
Hnojiva
5.
Pesticidy
6.
Nátěrové hmoty -
rozdělení, značení
7.
Nátěrové
hmoty - sortiment, základní druhy
9.
Kosmetika
- úvod - základní pojmy
16.
Textilní
vlákna
18.
Tkaniny - zušlechťovací
úpravy
19.
Netkané
textilie
20.
Pleteniny
21.
Sortiment
textilního zboží
22.
Jak správně ošetřovat
oděvy - list
23.
Oděvní
konfekce
24.
Kusový
textil - prádlo, pletené svrchní ošacení, košile
25.
Prádlo a pletené
ošacení- sortiment
26.
Punčochové
zboží
27.
Textilní
galanterie - měkká
28.
Textilní
galanterie - tvrdá
30.
Kožešiny
31.
Bytové
textilie - koberce a podlahové textilie
32.
Bytový
textil - ložní prádlo
33.
Bytový textil - stolní,
koupelnový, dekorační a doplňky
35.
Obuv - materiály,
zdravotní požadavky
36.
Obuv
- střihy, účel použití, výroba
37.
Obuv - číslování,
hodnocení, péče o obuv
38.
Obuv - dětská
39.
Kožená
galanterie - kufry a kufříky
40.
Kožená
galanterie - peněženky, kabelky a aktovky
41.
Klenoty
Obrazové přílohy 2. ročník
3.
Hnojiva
4.
Pesticidy
6.
Kosmetika
11.
Textilní vlákna
12. Oděvy a konfekce
13.
Košile
14.
Textilní galanterie -
měkká
15.
Textilní galanterie -
tvrdá
16.
Bytový textil
17.
Obuv
18.
Obuv – sortiment dle účelu
použití
20. Klenoty
Pracovní listy 3. ročník
1.
Elektrotechnické zboží -
úvod
2.
Elektrotechnické zboží
- předpisy
3.
Elektroinstalační
materiály
5.
Elektrické
články, baterie, akumulátory
6.
Svítidla
8.
Elektrické spotřebiče -
tepelné
9.
Domácí spotřebiče s
elektromotory
10. Rozhlasové
a televizní přijímače
12. Keramika
13. Plasty a domácí potřeby z
plastů
14. Nádobí kovové
16. Kamna a sporáky
17. Výrobky
hutnické prvovýroby a druhovýroby
18. Papír
19. Psací potřeby
20. Školní a kancelářské
potřeby
21. Hračky
22. Kočárky
23. Bižuterie
24. Kolečkové brusle
25. Jízdní kola
26. Potřeby pro zimní
sporty - lyže sjezdové
27. Potřeby pro
zimní sporty - výroba lyží, lyže běžecké
28. Sportovní potřeby -
letní sporty
29. Sportovní potřeby -
zimní sporty
31. Nábytek - rozdělení - základní druhy
32. Nábytek
kancelářský a dětský pracovní
Obrazové přílohy 3. ročník
1.
Svítidla
3.
Domácí elektrické spotřebiče -
tepelné
4.
Domácí elektrické spotřebiče –
malé tepelné
5.
Domácí spotřebiče s
elektromotory
6.
Sklo
7.
Keramika
11. Papír
12. Školní potřeby
14. Hračky
15. Sportovní potřeby –
zimní – lyže
16. Sportovní
potřeby – letní – in-line brusle
17. Jízdní kola